Pasta di Pino is een onderdeel van Panino di Pino. Pasta di Pino is de cateringlijn die we opgestart hebben omdat we steeds meer aanvragen kregen van mensen die vroegen of we ook catering konden verzorgen. En natuurlijk kunnen wij dat!

Aangezien lekker eten en drinken onze grootste passie is en wij al spelende wijs 2 of 3 cateringopdrachten per week kregen en veel tijd kwijt waren met het uitleggen van de hapjes die wij konden maken dachten wij dat het tijd was er ook officieel een website voor te maken. Wij zijn trots op het resultaat. Snel en eenvoudig kunt u uw eigen cateringpakket samen stellen, allemaal online. Gelijk heeft u een indicatie hoe onze hapjes er uitzien en wat u kwijt bent als u bij ons besteld.

Met Pasta di Pino haalt u de keuken van Panino di Pino in huis en kunt u ook van ons genieten samen met vrienden en familie!

U kunt kiezen voor handige eenpersoonshapjes welke makkelijk vanuit de hand gegeten kunnen worden zonder dat u zelf bestek hoeft klaar te leggen of kiezen voor de wat robuustere schotels. Mooie grote vleeswarenschotels, pastasalades of lekker onze verse bollen met huisgemaakte pesto! Of een mooie mix, alles is mogelijk, welke uitstraling u ook wenst.

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om een offerte op maat te ontvangen als u specifieke wensen heeft en denken wij graag voor u mee!

Veel plezier met de culinaire tour op onze website.

Michael en Simone Prestifilippo

Michael-2 Simone-2

VESTIGING VLEUTERWEIDE

Middenburcht 5
3452 MS Vleuten
Tel. 06 – 1497 0699
[email protected]
KVK: 30082052